KLANTENSTOP

In de afgelopen twee jaar heb ik ongekende drukte ervaren in het poezenpension. De liefde en zorg voor huisdieren staat bij mij altijd voorop en ik streef ernaar om elk dier de aandacht en verzorging te geven die het verdient. Echter, door de aanhoudende vraag en de huidige capaciteit van het pension, heb ik met spijt moeten besluiten om een stop voor nieuwe klanten in te voeren. In dit artikel leg ik uit wat dit betekent.

Wat betekent de klantenstop?
De beslissing om geen nieuwe klanten meer aan te nemen is niet lichtzinnig genomen. Ik begrijp dat dit voor velen een teleurstelling kan zijn, vooral voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare opvang voor hun geliefde dieren. Hieronder volgt een uitleg over wat de klantenstop inhoudt:

  • Geen nieuwe reserveringen: Tot nadere aankondiging kan ik geen nieuwe reserveringen accepteren van klanten die niet eerder gebruik hebben gemaakt van ons pension.
  • Uitzonderingen: In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen er mogelijkheden zijn voor spoedgevallen. Deze worden echter op individuele basis beoordeeld.
  • Bestaande klanten: Klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van het poezenpension kunnen nog steeds reserveringen plaatsen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Dat u een reeds bestaande klant bent, biedt echter geen garantie dat er ook een plek beschikbaar is in het pension.

WELKOM

Welkom op de website van Poezenpension ’t Heuvelder.

Op de website van Poezenpenion ’t Heuvelder staat alle informatie over het verblijf van uw poes of kat in ons pension.
Kunt u iets niet vinden of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op!

U kunt reserveren via de e-mail of telefonisch, uiteraard kunt u altijd eens (op afspraak) komen kijken naar ons kattenpension.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke groet,

Jannie Hagen
06-55567279

Gravenstraat 20
7383 RJ Voorst